Gabions Were Former To Abolish Benches And Conserving Walls For This College In Spain

Gabions Were Former To Abolish Benches And Conserving Walls For This College In Spain

COMA Arquitectura has designed the entrance to a school in Barcelona, that features gabions as a landscaping design element in the form of benches and retaining walls. #Gabions #GabionBench #GabionRetainingWall #LandscapingIdeas #LandscapeDesign

COMA Arquitectura has designed the doorway to a college within the Sarria-Sant Gervasi District of Barcelona, that aspects gabions as a landscaping assemble part.

The newly constructed entrance entails a wood clad security constructing for college students, lecturers, and guests to scuttle by earlier than being greeted by a ramp that travels between seating and a theater, and opens to the playground.

COMA Arquitectura has designed the entrance to a school in Barcelona, that features gabions in the form of benches and retaining walls. #Gabions #GabionBench #GabionRetainingWall #LandscapingIdeas #LandscapeDesign

The zig-zag gabion partitions beget the premise of the bench seating and provide preserving partitions for the surrounding gardens and the stage. The wood benches had been constructed on top of the rock filled gabions, rising a incompatibility between the refined wood, and the tough rocks.

The zig-zag gabion walls form the basis of the bench seating and provide retaining walls for the surrounding gardens and the stage.  #Gabions #GabionBench #GabionRetainingWall #Landscaping #LandscapeDesign

The preserving wall gabions proceed from the ramp to wrap spherical the stage, and enable the raised plant-filled garden to compose a backdrop for the launch-air theater.

The zig-zag gabion walls form the basis of the bench seating and provide retaining walls for the surrounding gardens and the stage.  #Gabions #GabionBench #GabionRetainingWall #Landscaping #LandscapeDesign
Pictures: José Hevia | Promoter: AEFE – Liceo Francés Barcelona | Structure: Lluis Corbella (COMA Arquitectura) | Internal Compose: Juanjo Puig Disseny d’Espais | Panorama assemble: Laia Mestre (Mirla Studio) | Collaborators: Lucia Millet (CIERTO ESTUDIO), Sainza Hervella, Alejandra Pouplana | Structure: Oscar Cabrera (CVC Ingenieros) | Construction Management: Betarq Neighborhood | Wood Construction: Arquima | Security Construction: Ferrimax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *